Какви са методите на плащане които приемаме ?

Методите за плащане които приемаме са:

Банков превод
Плащане с карта (през системата на MyPOS)
ePay.BG
PayPal

=============


Банков превод

Преводното нареждане трябва да е към банковата сметка на Хостлайн Груп ЕООД

Банка
Райфайзенбанк (България) ЕАД
IBANBG12RZBB91551011881061
BICRZBBBGSF
ПолучателХостлайн Груп ЕООД



Плащане с карта (през системата на MyPOS)
Поддържани карти: VISA, VISA Electron, MasterCard, American Express, Discover и др.

След като завършите поръчката, ще бъдете пренасочени към генерираното от системата ни платежно от където може да изберете този метод за плащане. Системата автоматично ще ви пренасочи към страница от MyPOS където ще въведете данните за картата и ще завършите плащането. В повечето случай, плащането се отчита от нашата система веднага. Ние нямаме и не запазваме никаква информация за вашата карта

ePay.BG
След като завършите поръчката, ще бъдете пренасочени към генерираното от системата ни платежно от където може да изберете този метод за плащане. Системата автоматично ще ви пренасочи към страницата на ePay.BG за да направите плащането. За да платите през ePay.BG е необходимо да бъдете регистриран в тяхната система.

PayPal
След като завършите поръчката, ще бъдете пренасочени към генерираното от системата ни платежно от където може да изберете този метод за плащане. Системата автоматично ще ви пренасочи към страница на PayPal за да направите плащането. За да платите през PayPal е необходимо да бъдете регистриран в тяхната система.

Създадена: 04/19/2020 2:17 AM
Последна промяна: 04/19/2020 3:18 AM

Тази публикация беше ли полезна?

Имате още въпроси? Моля свържете се с нас